

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трябват ви само няколко съставки
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Ето как да ги приготвите
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
Тези пикантни топчици с кашкавал направо се разтапят в устата
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина